Σασμός-σπόιλερ: Ένα μωρό στην πόρτα του παπα Μιχάλη!- Ποιος και γιατί το άφησε…

Σασμός-σπόιλερ: Ένα μωρό στην πόρτα του παπα Μιχάλη!- Ποιος και γιατί το άφησε…

Η ζωή της Θοδώρας θα κινδυνεύσει στον απόλυτο βαθμό ύστερα από μία παγίδα θανάτου που της στήνει η Εύα, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, εγκαταλείπουν ένα μωρό στην πόρτα του παπα-Μιχάλη.

Ένα ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείται ανάμεσα στην Εύα, στον Γιώργο και στη Θοδώρα θα οδηγήσει τη ζωή της τελευταίας λίγο πριν τον θάνατο και η πρώτη θα δείξει ακόμη μία φορά πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει προκειμένου να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, η Εύα είναι γοητευμένη από τον Γιώργο και προσπαθεί συνεχώς να έρθει κοντά του και να γίνουν ζευγάρι. Όμως, ο αστυνομικός δείχνει πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Θοδώρα.

Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, οι δυο τους έχουν ακόμη μία συνάντηση και δείχνουν πως θέλουν να προσπαθήσουν να είναι μαζί. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ξεπεράσουν όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους και ο Γιώργος δεν μπορεί να είναι απέναντι της όπως παλιότερα. Η Θοδώρα, βέβαια, σκοπεύει να τον διεκδικήσει και βλέποντάς τον με την Εύα καταλαβαίνει πως τον χάνει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει προκειμένου ο αστυνομικός να μη βάλει στη ζωή του άλλη γυναίκα. Ο Γιώργος, κάποια στιγμή, κανονίζει με την Εύα ένα ραντεβού. Τα σχέδιά τους, όμως, χαλάνε εξαιτίας της Θοδώρας και η Εύα εξοργίζεται. Καταλαβαίνει πως η Θοδώρα αποτελεί εμπόδιο για τη σχέση τους και βάζει στόχο να απαλλαγεί από εκείνη μια και καλή. Έτσι, δίνει εντολή σε έναν άντρα της εμπιστοσύνης της να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Πράγματι,-λίγη ώρα αργότερα, καθώς η Θοδώρα οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, διαπιστώνει πως τα φρένα δεν λειτουργούν.

Την κοπέλα την πιάνει πανικός και στην προσπάθειά της να σταματήσει το αμάξι που κινείται ανεξέλεγκτα οδηγείται σε γκρεμό. Την τελευταία στιγμή, γλιτώνει από μία βουτιά θανάτου, αλλά ο τρόμος που νιώθει είναι τεράστιος. Αμέσως ενημερώνονται οι δικοί της άνθρωποι και σπεύδουν κοντά της. Μόλις διαπιστώνουν πως τα φρένα ήταν κομμένα, συνειδητοποιούν πως κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στη ζωή του παπά-Μιχάλη και της Κατερίνας εισβάλλει απροσδόκητα ένα μωρό.

Συγκεκριμένα, ο παπάς βρίσκει στην πόρτα του ένα μωρό χωρίς κάποιο σημείωμα και χωρίς καμία ένδειξη για το ποιος το άφησε και γιατί. Αμέσως αναλαμβάνει με την Κατερίνα να το φροντίσουν, ενώ κάθε μέρα που περνούν μαζί του δένονται ακόμη περισσότερο με το παιδάκι. Έτσι, αποφασίζουν να το μεγαλώσουν εκείνοι. Ωστόσο, όταν αποκαλυφθεί ποιος και γιατί άφησε το μωρό στην πόρτα του παπά-Μιχάλη, θα πέσει βόμβα στην Άνω Ποριά και όλα θα αλλάξουν.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό