Σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

Σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

Σε πειθαρχικό έλεγχο έχει τεθεί ο αστυνομικός, που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, και φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, όπως αποκάλυψε το MEGA και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Λίγες ώρες μετά το σχετικό ρεπορτάζ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή ο εν λόγω αστυνομικός να υποβληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο εν λόγω αστυνομικός εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο αστυνομικός είναι νεαρής ηλικίας -ηλικίας 26 ετών- και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ. Η εμπλοκή του στην υπόθεση προέκυψε μετά από ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών, τα οποία εξετάζονται περαιτέρω.

Απομένει να δούμε εάν ο συγκεκριμένος άνδρας θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, καθώς και τι θα του αποδοθεί – αν δηλαδή θα μπει στο κατηγορητήριο με τους ήδη κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν στο κάδρο των ερευνών να υπάρχει και δεύτερο άτομο που έχει στείλει δύο μηνύματα στη 12χρονη, υποδυόμενο τον αστυνομικό.

«Αν δεν κατεβάσεις την τιμή θα σε μαζέψουμε. Θες να πάρω τα παιδιά και να σε κλείσω μέσα. Θα σε …….. χωρίς ……… τζάμπα» αναφέρει χαρακτηριστικά στα μηνύματά του ο άνδρας που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Οι αρχές αναζητούν το συγκεκριμένο πρόσωπο για να διαπιστωθεί αν όντως είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται στη συνομιλία για να έχει ερωτική επαφή με το κορίτσι χωρίς να δώσει χρήματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό