Στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του Άτλα Κομοτηνής εντάσσεται ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς

Στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του Άτλα Κομοτηνής εντάσσεται ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς

Η έλευση του Μουράτ δυναμώνει ακόμα περισσότερο το προπονητικό επιτελείο του Άτλα. Έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες στον πάγκο του ΓΑΣ Κομοτηνής (βοηθός στο ανδρικό και πρώτος προπονητής στο παιδικό) και της ΑΕ Κομοτηνής (ανδρικό, εφηβικό και παιδικό) έρχεται στον Άτλα με στόχο να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά της πόλης μας τα μυστικά του αθλήματος

Ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΓΑΣ Κομοτηνή, φτάνοντας να αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου. Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία στις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και στο ανδρικό τμήμα ενώ σαν γυμναστής πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική την σεζόν 2014/15 και την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την σεζόν 2016/17.

Στα 26 του ανέλαβε την ανδρική ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μαζί με το Βασίλη Στοάκη ενώ παράλληλα διετέλεσε όλα αυτά τα χρόνια προπονητής στις ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών.

Τελευταίος σταθμός ήταν ο ΓΑΣ Κομοτηνή, αποτελώντας συνεργάτη του Τάκη Φωτεινάκη και παράλληλα αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή στο παιδικό τμήμα!

Μουράτ καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Άτλα και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες !

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό