Συνάντηση ΚΚΕ με εργαζομένους ΟΤΑ

Συνάντηση ΚΚΕ με εργαζομένους ΟΤΑ

Συνάντηση με τον Ενιαίο Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, πραγματοποίησε την Πέμπτη κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο τον Νίκο Βαργεμίδη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους δήμους της Ροδόπης, οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, όπως στις τεχνικές υπηρεσίες. Συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων στις υπηρεσίες δόμησης που βρίσκονται αυτό το διάστημα σε απεργία – αποχή, ενώ αναδείχθηκαν και άλλα προβλήματα, όπως η μη ομαλή παράδοση μέσων ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου Ιάσμου, όπως στολές κλπ.

Επίσης έγινε μια πλούσια συζήτηση για τις εξελίξεις όσον αφορά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της χώρας μας, όπως και για τους κινδύνους που εγκυμονεί η Νατοϊκή βάση στην Αλεξανδρούπολη για τον λαό της Θράκης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα του πορίσματος που κατέθεσε το ΚΚΕ στην διακομματική-κοινοβουλευτική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό