Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δημάρχου Ιάσμου

Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δημάρχου Ιάσμου

Διαβάζουμε στο komotinipress.gr του Νίκου Αρβανίτη πως την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης μετ’ αναβολήν η αίτηση ασφαλιστικών Μέτρων του Δημοσιογράφου Νίκου Αρβανίτη κατά του δημάρχου Ιάσμου Οντερ Μουμιν με αντικείμενο δίκης την προστασία της Προσωπικότητας του δημοσιογράφου από τις προσβλητικές αναρτήσεις του Δημάρχου Οντερ Μουμιν στους λογαριασμούς του !

Ο καθου ανάρτησε φράσεις του τύπου πωςο Νίκος Αρβανίτης είναι επικίνδυνος εθνοφυλακας ,πως πρέπει να πάει στα μπουντρούμια των φυλακών πως ειναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης Γκιουλενιστών “οι οποίες προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη ενός εξαίρετου και ερευνητικού δημοσιογράφου .

Για την προστασία της προσωπικότητας (Άρθρα 57,59 ΑΚ)προβλέπεται και προσωρινή δικαστική προστασία(Άρθρα 686 ΚπολΔ) για να μην παγιωθουν τετελεσμένες καταστάσεις που θα επιφέρουν στον προσβαλλόμενο αιτούντα ανεπανόρθωτη βλάβη.

Στο πλαίσιο της επίδικης δίκης είχε χορηγηθεί προσωρινή διαταγή που υποχρέωσε τον καθου να κατεβάσει τις επίδικες αναρτήσεις ως ιδιαίτερα προσβλητικές για την προσωπικότητα του αιτούντος δημοσιογράφου !

Να επισημανθεί πως ο δήμαρχος Όντερ Μουμιν δεν εξέτασε μάρτυρα ούτε προέβαλλε ενστάσεις κατά της αιτήσεως του Νίκου Αρβανίτη ούτε υπέβαλλε ερωτήσεις στην μάρτυρα του Νίκου Αρβανίτη με μοναδική επιδίωξη να παραιτηθεί από την αίτηση του ο Νίκος Αρβανίτης .

Τον δημοσιογράφο του Komotinipress κ. Νίκο Αρβανίτη εκπροσώπησε ο γνωστός  Ποινικολόγος Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Αναμένεται η έκδοση απόφασης …!

Πηγή: komotinipress.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό