Τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιανουαρίου

Τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιανουαρίου

Η πρώτη Πανσέληνος του έτους είναι γεγονός και λαμβάνει χώρα στον συναισθηματικό Καρκίνο.

ε πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου ξεκινά ο νέος χρόνος. Αυτό το αστρολογικό γεγονός του Ιανουαρίου,  μας ωθεί στην εσωστρέφεια και στην αναζήτηση του αισθήματος ασφάλειας στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η πανσέληνος επηρεάζει όλα τα ζώδια με τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω να νιώθουν πιο έντονα την επίδρασή της.

Καρκίνος

Έντονες καταστάσεις και αναστατωμένη ψυχολογία επιφυλάσσει η Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Μπαίνετε στη διαδικασία αναζήτησης των αναγκών σας και του κατά πόσο αυτές απαντώνται. Πυροδοτούνται ανασφάλειες, με την κριτική των άλλων να σας επηρεάζει βαθιά. Κινηθείτε προσεκτικά στα επαγγελματικά σας και προστατεύσε το όνομά σας, καθώς είναι πολύ πιθανό κακόβουλοι να προσπαθήσουν να επωφεληθούν. Μέσα από όλες αυτές τις αναζητήσεις, ωστόσο, αναμένετε λύσεις σε ζητήματα που διαιωνίζονται.

Ζυγός

Καριέρα και επαγγελματικά βρίσκονται στο επίκεντρο, όπως ακριβώς και η οικογένεια. Βρίσκεστε μοιρασμένες ανάμεσα στα δύο και ίσως νιώσετε απογοήτευση και συναισθηματική κόπωση. Οπλιστείτε με υπομονή και προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την έντασή σας. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, έστω και αν αυτό συμβεί μέσα από δύσκολες στιγμές.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες επηρεάζονται στο έπακρο. Δυσκολίες, μα και πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται σε επαγγελματικά και προσωπικά. Κυριαρχούν οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία, που θα σας μπερδεύουν και θα σας αποδιοργανώνουν. Τα συναισθήματα είναι έντονα, αλλά η Πανσέληνος σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε και να έρθετε πιο κοντά στην πλευρά του εαυτού σας που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα.

Πηγή: marieclaire.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό