Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρή 45χρονη στην Καστέλλα Εύβοιας

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρή 45χρονη στην Καστέλλα Εύβοιας

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε στην Καστέλλα Ευβοίας το Σάββατο 30 Μαρτίου, με θύμα του δυστυχήματος μια 45χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η οδηγός εκτινάχθηκε έξω από το όχημα. Η γυναίκα εντοπίστηκε, καθώς βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία ακολούθησαν για περίπου 2 χλμ. μιας κυκλικής διαδρομής αστυνομικοί, σύμφωνα με το evima.gr.

Το γεγονός αυτό ενίσχυσε το σενάριο ότι η 45χρονη παρασύρθηκε από άλλο οδηγό σε διερχόμενο όχημα που εγκατέλειψε το σημείο.

Οι κάμερες «δείχνουν» τον οδηγό

Αυτό σημαίναι ότι συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο και αναζητείται αυτός που παρέσυρε τη σορό της γυναίκας.

Να σημειωθεί πως η Ασφάλεια Χαλκίδας έχει στην κατοχή της υλικό από κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο του τροχαίου.

Σύμφωνα με το υλικό, το δεύτερο ΙΧ φέρεται να κινείται την ώρα του τροχαίου στο σημείο με κατεύθυνση την Καστέλλα, να ακολουθεί την πορεία προς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να εξέρχεται πίσω από πρατήριο υγρών καυσίμων με κατεύθυνση την Αρτάκη.

Οι Αρχές με τα στοιχεία που έχουν, βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό του οδηγού, που φέρεται να παρέσυρε την 45χρονη Μαρκέλλα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό