Το ναυάγιο: Η Δήμητρα στο πλευρό της Ειρήνης για να τσακίσει τον Ιπποκράτη

Το ναυάγιο: Η Δήμητρα στο πλευρό της Ειρήνης για να τσακίσει τον Ιπποκράτη

Ραγδαίες εξελίξεις έχει το Ναυάγιο στα επόμενα επεισόδια καθώς με τη δίκη για το «Φοίνιξ» να έχει ξεκινήσει οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και η Ειρήνη κινδυνεύει όλο και περισσότερο δίπλα στον Ιπποκράτη.

Συγκλονίζει η σειρά του Mega όσο πιο κοντά φτάνουμε στο μεγάλο φινάλε ενώ ταυτόχρονα σαρώνει την τηλεθέαση, με την αγωνία να κορυφώνεται για το αν θα υπάρξει δικαίωση για τα θύματα.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Δήμητρα βοηθάει την Ειρήνη

Η Δήμητρα, γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της, αποφασίζει να σταθεί στην Ειρήνη και να αντιμετωπίσουν μαζί τον Ιπποκράτη.

Ο Δημοσθένης και η Αλίκη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με το πιστοποιητικό ναυσιπλοΐας του Φοίνιξ και αν ο Παντελίδης το έχει παραποιήσει. Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί ότι η Ειρήνη έχει φύγει από το σπίτι και την αναζητάει.

Οι καταθέσεις του Μάκη και της Στέλλας συγκινούν το ακροατήριο και δημιουργούν θέμα στον Παντελίδη. Όταν φτάνει η ώρα της δικής της κατάθεσης, η Λίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να υπερασπιστεί τον Βασιλείου, γεγονός που σοκάρει τους φίλους της.

Την ίδια ώρα η Ειρήνη κινδυνεύει από τον Ιπποκράτη μετά από τις εξελίξεις. Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και απαιτεί να τη δει. Η σύγκρουση των δυο ανδρών είναι πια αναπόφευκτη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό