Σασμός: Ο Αντώνης ακούει αυτό που δεν έπρεπε- Ο Μηνάς δεν ανοίγει το στόμα του

Σασμός: Ο Αντώνης ακούει αυτό που δεν έπρεπε- Ο Μηνάς δεν ανοίγει το στόμα του

Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο στη σειρά του ALPHA, Σασμός για την επιστροφή του Ρούσσου, την ώρα που εκείνος μαθαίνει μία μία τις σκληρές αλήθειες της οικογένειάς του και προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρόν, μέσα απ’ το παρελθόν του. Η άφιξη του Αντρέα στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες, που καταλαβαίνουν ότι οι σκοποί του αφορούν στον πατέρα του και δεν είναι καλοί. Ο Γιάννος κι ο Μανούσος αποφασίζουν να λουφάξουν, έως ότου περάσει η μπόρα και να σχεδιάσουν, έτσι, με την ησυχία τους το επόμενο χτύπημα. Το σκίτσο της Βασιλικής βοηθά τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει στους ιθύνοντες νόες των χτυπημάτων εναντίον των Σταματάκηδων.

Ο Χρήστος και η Στέλλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, την ώρα που η παράδοση του Μαθιού για το φόνο του Στεφανή πλησιάζει. Η Βασιλική κάνει μία πρόταση στην Καλλιόπη, που θα τη θορυβήσει, ενώ μία ερωτική επανασύνδεση θα ξυπνήσει στον Βαγγέλη και την Ντίνα τα αισθήματα που τρέφουν εδώ και καιρό ο ένας για τον άλλο.

Η σύλληψη του Μηνά φέρνει ανακούφιση αλλά και ελπίδα ότι αν ανοίξει το στόμα του, θα τους οδηγήσει στους Μουντάκηδες. Ο Γιώργος συναντά έναν άνθρωπο – κλειδί, που μπορεί να βοηθήσει στις υποθέσεις τους, ενώ ο Χρήστος δέχεται ένα τηλεφώνημα που ίσως φανεί χρήσιμο.

Η Στέλλα μετά από μία συνάντηση με τη Βασιλική, επηρεάζεται από τη συζήτησή τους και μπαίνει σε ένα δίλημμα. Ο Ρούσσος κάνει διάφορες σκέψεις για τον φόνο του Στεφανή και ζητάει απαντήσεις. Την στιγμή που ο Μαθιός πρέπει να πάρει την απόφαση αν θα μιλήσει στον θείο του, ο Αντώνης ακούει κάτι, που δεν θα έπρεπε.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό