Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα παίρνει μία συγκλονιστική απόφαση- Αυτό θα κάνει στον Γιωργίκη

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα παίρνει μία συγκλονιστική απόφαση- Αυτό θα κάνει στον Γιωργίκη

Μετά την σύλληψη της Ιουλίας για απαγωγή στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, ακολουθεί η ανάκρισή της. Εκείνη, δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι συνεργοί της. Ο Γιωργίκης, δήθεν γενναιόδωρος, δηλώνει πως δεν επιθυμεί τη δίωξή της. Μετά από μια κρυφή συμφωνία με την Ιουλία, ότι δεν θα τον ξεμπροστιάσει, αλλά θα δει το παιδί, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό, για να την κλείσει όμως και πάλι ο Γιωργίκης στο υπόγειο. Η Χάδω, από τη μια χαίρεται που έχει πάλι στα χέρια της το μωρό, από την άλλη γίνεται έξαλλη, όταν μαθαίνει το όνομα που του έδωσαν στην κρυφή βάφτιση. Ο Χρήστος αγωνιά για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας. Η Φιλιώ, μετά την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της, δεν θέλει να δει τον Γρηγόρη.

Η Βαγγελίτσα μαθαίνει από τον Δήμου κάποια νέα, που θα ταράξουν την Κατερίνη. Η Στάσα είναι σε τραγική κατάσταση, αφού και τα δυο της παιδιά είναι «φυλακισμένα». Η Κυριακούλα εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με τη συμπεριφορά της σχετικά με τον Άλκη. Μάνα και κόρη συγκρούονται γι΄ αυτόν, και η Αλεξάνδρα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα.

Ο δικηγόρος Παπάζογλου ενημερώνει τον Ρήγα πως η μέρα της δίκης πλησιάζει. Η αγωνία του Ρήγα και της Βαγγελίτσας κορυφώνεται, καθώς ο Στασινόπουλος, που θα καταθέσει υπέρ του, συνεχίζει να απουσιάζει. Η Στάσα, απελπισμένη, επισκέπτεται το αρχοντικό Προβιού, ζητώντας να δει την Ιουλία, αλλά ο Γιωργίκης την πετάει έξω. Εκείνη, νιώθοντας μεγάλες τύψεις κι ενοχές για την κατάληξη της κόρης της, παίρνει μια συγκλονιστική απόφαση. Ο Γρηγόρης ξεσπάει τα νεύρα του στη Φιλιώ, καθώς την κατηγορεί ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού Γκλαβάνη.

Η Αλεξάνδρα και ο Άλκης προσπαθούν να ερμηνεύσουν την απότομη και αδικαιολόγητη μεταστροφή της Κυριακούλας. Εκείνη, συνεχίζει να είναι αρνητική στη σχέση τους και σαν μην έφτανε αυτό, έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο. Από την πλευρά της η Δέσπω, συνεχίζει να έχει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, με την ανοχή του Γιωργίκη, ενώ ο Κρίστοφερ και η Κατερίνη έχουν άλλη μια τυχαία συνάντηση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό