Το ναυάγιο: Ο Βασίλης μαθαίνει για το εμπόριο βρεφών από την εφημερίδα

Το ναυάγιο: Ο Βασίλης μαθαίνει για το εμπόριο βρεφών από την εφημερίδα

Συγκλονιστικό αναμένεται το Ναυάγιο και στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Βασίλης μαθαίνει για το εμπόριο βρεφών από την εφημερίδα

Η σειρά του Mega έχει κάνει μεγάλη αίσθηση φέτος ενώ σημειώνει και υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Ωστόσο θα ολοκληρωθεί σε έναν κύκλο με το τέλος να προβάλλεται τον Ιούνιο.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Βασίλης μαθαίνει για το εμπόριο βρεφών από την εφημερίδα

Η Βάσω μαθαίνει τη σοκαριστική αλήθεια για τον σκοτεινό ρόλο του Δημήτρη στον θάνατο των γονιών του Άγγελου και αποφασίζει να κόψει τους δεσμούς με την οικογένειά της. Ο Ιπποκράτης επιτίθεται στον Πέτρο.

Ο Δημοσθένης συναντιέται με τα θύματα του ναυαγίου ελπίζοντας να τους πείσει να τους αναλάβει. Κάποιος από αυτούς όμως εκφράζει έντονες ενστάσεις.

Η Ευγενία συναντιέται με τον Άγγελο και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τον Ιπποκράτη. Ο Βασίλης διαβάζει στην εφημερίδα τις καταγγελίες για εμπορία βρεφών και ταράζεται.

Η Μαρία και ο Βλάσσης αποκαλύπτουν στην έκπληκτη Θοδώρα πως ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος ελπίζοντας πως έτσι θα την απομακρύνουν από το μεσιτικό γραφείο.

Η Βάσω, τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, πηγαίνει και βρίσκει τον Άγγελο στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσουν κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. Του ανακοινώνει λοιπόν πως γνωρίζει τα πάντα και ότι επιλέγει εκείνον.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό