Το Προξενιό της Ιουλίας: Κλονισμένος ο Χρήστος- Μόνη ελπίδα της Στάσας, ο Στασινόπουλος

Το Προξενιό της Ιουλίας: Κλονισμένος ο Χρήστος- Μόνη ελπίδα της Στάσας, ο Στασινόπουλος

Οι αποκαλύψεις του Γιωργίκη στον Χρήστο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, τον κλονίζουν.

Απογοητευμένος από την στάση της Ιουλίας, αναζητά τον Επιφάνειο, που ψάχνει να βρει καινούργιο καταφύγιο μετά τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξαιτίας των απειλών που δέχεται η Ζανέτ. Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος, ο Επιφάνειος του δικαιολογεί την στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει, αφού ενημερώνεται πριν από την Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό.

Και ενώ οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια Προβιού κλυδωνίζονται και κλονίζονται, τα ζευγάρια της οικογένειας Στασινόπουλου, αρνούνται να ενδώσουν στους γύρω πειρασμούς και κάνουν προσπάθειες επαναπροσδιορισμού των σχέσεών τους.

Την ίδια ώρα, η Στάσα, ενημερώνει την Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας και εκείνη της λέει πως η μόνη λύση είναι να τη βοηθήσει ο Κωστής, με τη δύναμη που έχει ως διοικητής της χωροφυλακής. Η Στάσα αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ’ αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα ‘χει ανταπόκριση απ’ τον Γιωργίκη που δείχνει να μην φοβάται πια κανέναν και τίποτα…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό