Βασίλης Καρράς: Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του, αφού αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο διάφορες ψευδείς ειδήσεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, με κάποιους μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να να υποστηρίξουν ακόμη πως ο Βασίλης Καρράς έχει φύγει από τη ζωή, νικημένος από την εν λόγω ασθένεια.

Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ωστόσο και μόνο το γεγονός αυτό ώθησε το επίσημο fan page του στο Facebook να εκδώσει ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται και τονίζοντας πως ο ίδιος δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια αυτή τη δύσκολη μάχη.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Ο Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο»

«Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς» τονίζεται σε άλλο σημείο, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει πώς «έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους».

Πηγή: dnews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό