“Μάγισσα”: Η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) αποκάλυψε  ποιο είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

“Μάγισσα”: Η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) αποκάλυψε ποιο είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Η Έλλη Τρίγγου μίλησε στο The 2Night Show για τον ρόλο της Θεοφανώς στη σειρά «Η Μάγισσα»

Καλεσμένη για τη νέα σεζόν του The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας 2/10 ήταν η Έλλη Τρίγγου, η οποία από την περασμένη εβδομάδα κάνει τα «μαγικά» της κι εκτοξεύσει την τηλεθέαση της Μάγισσας στον ΑΝΤ1 στα ύψη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Έλλη Τρίγγου δίνοντάς της συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα που βλέπουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στη σειρά «Η Μάγισσα». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από 9 μήνες και η ηθοποιός έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη σειρά. Τα κτίσματα της Μάγισσας είναι ένα σκηνικό που έχει στηθεί και χτιστεί από την αρχή με ειδικές κατασκευές. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή σε ηθοποιούς και παραγωγή.

Η Έλλη Τρίγγου αναφέρθηκε στα συναισθήματά της από την προβολή του πρώτου επεισοδίου και αποκάλυψε πως της πρότεινε ο Λευτέρης Χαρίτος τον ρόλο της Θεοφανώς. Το πιο δύσκολο γύρισμά της στη σειρά ήταν το πρώτο, σε μια σπηλιά με ένα σκηνικό τελείως μεταφυσικό.

Η πρωταγωνίστρια σχολίασε τη θέση της γυναίκας και γενικότερα της ανθρώπινης υπόστασης την εποχή που αναφέρεται η Μάγισσα. Μεγάλη εντύπωση της έκανε ο θεσμός της σύγκριας, με την αόρατη ύπαρξη μέσα στον πύργο και τα μηδενικά δικαιώματα. Ένα άλλο γεγονός που την εντυπωσίασε πολύ ήταν η σκληρότητα των ανθρώπων και ειδικοτερα των γυναικών της εποχής εκείνης. Ενώ η δύναμή τους άλλαζε ανάλογα με την τάξη τους.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Μάγισσα θα ολοκληρωθεί στα 72 επεισόδια, έτσι μας έχουν πει οι σεναριογράφοι. Πως η σειρά θα ολοκληρωθεί σε μια σεζόν. Βέβαια και για τις Άγριες Μέλισσες το ίδιο έλεγαν και κράτησαν τρία χρόνια», είπε η Έλλη Τρίγγου στο The 2Night Show της Δευτέρας 2/10.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό