Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει τα πάντα για την Κορίνα και τον Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει τα πάντα για την Κορίνα και τον Μπάμπη

Όπως κάθε μέρα σχεδόν, το Sportime είναι εδώ με ακόμα ένα «Άγριες Μέλισσες Spoiler» που θα εκτινάξει την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι ο Μελέτης μαθαίνει τα πάντα για την Κορίνα και τον Μπάμπ, ωστόσο τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως όλοι πιστεύουν

Το Διαφάνι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον Ακύλα να παίρνει τα χρήματα του πίσω, μαθαίνει τα πάντα για την κλοπή, ενώ στη συνέχεια ο Κυριάκος θα πάρει μία απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα για την οικογένειά του αλλά και τη ζωή της.

Ο Δούκας γίνεται αποδέκτης ενός βρώμικου πολέμου από τον Ακύλα και μένει να δούμε πώς θα καταφέρει να αντιδράσει και να περάσει στην αντεπίθεση.

Την ίδια στιγμή ο Δάκης καταλαβαίνει πολλά για τη Δρόσω και τον Νώντα, με αποτέλεσμα η ταινία του να μπει ξανά σε περιπέτειες και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Άγριες Μέλισσες: Ομολογεί τα πάντα ο Κυριάκος!

Και ο Κυριάκος από τη μεριά του θα πάρει μία απόφαση που θα φέρει πολλές αναταράξεις, αφού μιλάει στην Ουρανία και της ξεκαθαρίζω ότι ο Μεγαρίτης τα έχει ανακαλύψει όλα.

Από την άλλη ο Λάμπρος προσπαθεί να ψαρέψει για πληροφορίες τον Ξανθό, ωστόσο αυτός αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος από ότι περίμενε.

Ο Ακύλας συνεχίζει κανονικά το έργο του και κατηγορεί τον Δούκα που έχει βάλε και αυτός το σχέδιο του σε εφαρμογή καθώς κάνει τη μεταβίβαση στο Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που παίρνουν εκείνοι τα ηνία.

Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει για λίγο τον Βαρουξή, με την ασφάλεια να τον ψάχνει παντού μέσα στο χωριό και να είναι θέμα χρόνου να τον βρει.

Για περισσότερες αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, μπορείτε δείτε και το mediatime.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό