ΕΟΧΑ: Οι 4 μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα, το 2022,  στους δρόμους αντοχής και το δίαθλο της χιονοδρομίας

ΕΟΧΑ: Οι 4 μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα, το 2022, στους δρόμους αντοχής και το δίαθλο της χιονοδρομίας

Η αυλαία ανοίγει στις 29-30/01 με το Κύπελλο Ελλάδας στα Πηγάδια

Το επόμενο Σαββατοκύριακό (29-30/01) ξεκινάει η εσωτερική αγωνιστική κίνηση της χρονιάς 2022 και για τους δρόμους αντοχής και το δίαθλο.

Την αυλαία των αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) ανοίγει το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων, που θα διεξαχθούν στα Πηγάδια, είναι και Βαλκανικό Κύπελλο (FIS) και τους διοργανώνει ο ΕΟΣ Νάουσας.

Οι χιονοδρομικές πίστες όλης της χώρας είναι από το ξεκίνημα της χρονιάς γεμάτες από χιόνι και οι προγνώσεις αισιόδοξες ότι θα είναι μια καλή σεζόν από πλευράς καιρικών συνθηκών.

Το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν για τους δρόμους αντοχής και το δίαθλο θα πραγματοποιηθεί στο Φαλακρό, το διήμερο 12-13 Μαρτίου 2022, με την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Διάθλου Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, με διοργανωτή τον ΕΟΣ Δράμας.

Συνοπτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΧΑ, στην Ελλάδα, για τους δρόμους αντοχής και το δίαθλο, οι ημερομηνίες, τα χιονοδρομικά κέντρα και οι διοργανωτές των 4 αγώνων:

  • 29-30/01:  Κύπελλο Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων – & Βαλκανικό ΚύπελλοFIS(Πηγάδια – ΕΟΣ Νάουσας)
  • 13/02:       Κύπελλο Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Προαγωνιστικά (Σέλι – ΣΧΟ Βέροιας)
  • 26-27/02:  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων Παμπαίδων – FIS (Μέτσοβο – ΕΟΣ Μετσόβου)
  • 12-13/03:  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων (Φαλοκρό – ΕΟΣ Δράμας)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό