Θεσσαλονίκη: Τον γνώρισε μέσω Facebook αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που την περίμενε. Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης…

Θεσσαλονίκη: Τον γνώρισε μέσω Facebook αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που την περίμενε. Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης…

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία νεαρή κοπέλα όταν γνώρισε έναν άνδρα μέσω διαδικτύου και πήρε την απόφαση να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γνωριστούν δια ζώσης.

Η κοπέλα μιλούσε με τον άνθρωπο που επρόκειτο να γίνει βιαστής της για τουλάχιστον έναν χρόνο στο Facebook. Ύστερα από επίμονες προσκλήσεις από μέρους του, αποφάσισε να πάει να τον γνωρίσει από κοντά. Ωστόσο εκεί συνάντησε έναν άλλον άνθρωπο, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για να γλιτώσει από τον εφιάλτη που της επιφύλασσε το φλερτ μέσω διαδικτύου.

 

“Μιλούσαμε καθημερινά. Δεν φανταζόμουν…”
“Υπήρχε αλληλεπίδραση, κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι. Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Εφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει “δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα”. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ” περιγράφει η κοπέλα, θύμα βιασμού.

“Οταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω πού είσαι, ήταν κρυμμένος σε μια γωνία. Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω” συμπλήρωσε. Τελικά η κοπέλα πήγε προς το σπίτι του, αλλά αποφασισμένη να φύγει.

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης
“Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα” του είπε η κοπέλα σύμφωνα με την προσωπική που κατέθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης.

“Εκεί αυτός εκνευρίστηκε, ανέβασε τον τόνο της φωνής του και μου είπε “δεν έχεις να πας πουθενά”. Εχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι” εξιστορεί η κοπέλα και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της.

“Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου”.

Τελικά, ο βιαστής, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αποφάσισε κάποια στιγμή ύστερα από ένα και πλέον 24ωρο που βίαζε και χτυπούσε την άτυχη κοπέλα, να πάει τον σκύλο του βόλτα. “Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι βγήκε να πάει το σκυλί βόλτα σαν να μην συμβαίνει τίποτα κι εκεί βρήκα την ευκαιρία και έφυγα” κατέληξε η κοπέλα. Ο δράστης, καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη.
Net-Time.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό