Υπόθεση 15 νεκρών παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας: Οι γονείς καταγγέλλουν γιατρό «Μεσσία» – Η σπαρακτική επιστολή τους στον Υπουργό Υγείας

Υπόθεση 15 νεκρών παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας: Οι γονείς καταγγέλλουν γιατρό «Μεσσία» – Η σπαρακτική επιστολή τους στον Υπουργό Υγείας

Όπως αναφέρουν οι γονείς, στη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν στο υπουργείο Υγείας, ο καρδιοχειρουργός αποδείχθηκε ψεύτικος και 15 παιδιά χάθηκαν από πλημμελείς ενέργειες συγκεκριμένου καρδιοχειρουργού

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους θανάτους 15 παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας, με την ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη να ερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα, στο μικροσκόπιο έχει μπει καρδιοχειρουργός, ο οποίος φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως «Μεσσίας».

Το βασικό τμήμα της έρευνας είναι μια ιδιωτική κλινική και οι Αρχές καλούν σε καταθέσεις γονείς των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους, γιατρούς και άλλα πρόσωπα.

Σπαρακτική επιστολή από τους γονείς

Όπως αναφέρουν οι γονείς, στη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν στο υπουργείο Υγείας, ο καρδιοχειρουργός αποδείχθηκε ψεύτικος και 15 παιδιά χάθηκαν από πλημμελείς ενέργειες συγκεκριμένου καρδιοχειρουργού.

«Κάναμε τις έρευνές μας. Κάτι δεν πηγαίνει καλά και τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά. Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος ‘Μεσσίας’. Στα περίπου 70 χειρουργεία, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν επανήλθαν ποτέ μετά από την εγχείρησή τους. Έμειναν φυτά. Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε και να μην μπορούμε πλέον να σιωπούμε».

«Για τα παιδιά μας, όταν τον ρωτήσαμε τι δεν πήγε καλά, η απάντηση ήταν προς όλους μας ότι κάποιος ή κάτι άλλο έφταιγε. Σε άλλους είπε ότι έφταιγαν τα μηχανήματα, σε άλλους ότι έφταιγε το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, σε άλλους τα φάρμακα και σε άλλους ότι έφταιγε η καρδιά του παιδιού που δεν ανταποκρίθηκε ή το ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ότι τα πήγαμε να χειρουργηθούν πολύ αργά. Όλα φρικτά ψέματα. Σε όλους μας το ίδιο τροπάριο ότι αυτός τα έκανε όλα σωστά και ότι έφταιξαν πάντα κάποιοι άλλοι», αναφέρεται στην επιστολή.

Οι γονείς κοινοποίησαν την ίδια επιστολή και στον Σύλλογο «Παιδικές καρδιές Βορείου Ελλάδος», ζητώντας από κάπου βοήθεια.

«Τα λάθη και οι θάνατοι πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορούμε να δούμε άλλα φέρετρα θυσιαζόμενα στον βωμό ιατρικών λαθών και παραλείψεων. Δε θα κάνουμε πίσω και θα φτάσουμε το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο εις μνήμη των παιδιών μας που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους», καταλήγει η επιστολή των γονέων

Η χλιδάτη ζωή του 63χρονου γιατρού και η ύποπτη ΜΚΟ

Ο 63χρονος παιδοκαρδιοχειρουργός τον οποίο καταγγέλλουν οι γονείς, είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο κι έχει δημιουργήσει μάλιστα ίδρυμα με ανθρωπιστικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη στις εφημερίδες «Το ΒΗΜΑ» και «Τα ΝΕΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, εκτός από τις σοκαριστικές καταγγελίες ενδιαφέρον παρουσιάζει η ζωή του συγκεκριμένου γιατρού.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο καταγγελλόμενος γιατρός εμφανίζεται να έχει χορηγό, εταιρεία με σκάνδαλα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη, ενώ οι ίδιες έρευνες έχουν δείξει ότι παρότι ισχυρίζεται ότι χειρουργεί αφιλοκερδώς, στόχος του είναι οι εισπράξεις μεγάλων χρηματικών ποσών μέσω μιας ξένης φιλανθρωπικής ΜΚΟ δικής του επινόησης και η οποία βρίσκεται υπό εκκαθάριση από το 2011.

Μάλιστα η διεύθυνση έδρας και λειτουργίας της εταιρείας είναι ανυπόστατη και ψεύτικη. Επιπλέον ο τραπεζικός λογαριασμός που προορίζεται για δωρεές της ΜΚΟ φαίνεται να είναι ο προσωπικός του και εκεί να εισπράττει μεγάλα ποσά, δηλώνοντας διαφορετικούς αριθμούς από 5.000 έως 17.000 για τα παιδιά που φέρεται να έχει χειρουργήσει διεθνώς.

Επίσης ο εν λόγω γιατρός παρότι παρουσιάζει μία ταπεινή προσωπική ζωή, φέρεται να κάνει μία υπερπολυτελή ζωή, διαμένοντας σε πανάκριβες βίλες και να χρησιμοποιεί χλιδάτα αυτοκίνητα αλλά και να κάνει ταξίδια με πανάκριβες θαλαμηγούς.

«Ψεύτικος μεσσίας»

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από μια έγγραφη αναφορά που έστειλαν το 2021 σε συλλόγους καρδιοπαθών, οι γονείς 15 παιδιών που χειρουργήθηκαν από συγκεκριμένο γιατρό και τα οποία έχασαν τη ζωή τους από πλημμελείς ενέργειές του, όπως αναφέρουν. Οι γονείς υπογραμμίζουν ότι ο επικεφαλής διευθυντής της κλινικής είναι ένας ψεύτικος «Μεσσίας».

Όπως σημειώνουν, στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη συγκεκριμένη κλινική, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους.

«Κάναμε τις έρευνές μας. Κάτι δεν πηγαίνει καλά και τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά. Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος ‘Μεσσίας’. Στα περίπου 70 χειρουργεία, το 20%!!! των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν επανήλθαν ποτέ μετά από την εγχείρησή τους. Έμειναν φυτά. Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε και να μην μπορούμε πλέον να σιωπούμε», αναφέρεται στη συγκλονιστική επιστολή.

Οι γονείς κοινοποίησαν την ίδια επιστολή και στον Σύλλογο «Παιδικές καρδιές Βορείου Ελλάδος», ζητώντας από κάπου βοήθεια.

Για τα όσα συγκλονιστικά και τραγικά γεγονότα βίωσαν στην κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου, βρίσκεται σε εξέλιξη, με απόλυτη μυστικότητα, έρευνα από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Το βασικό τμήμα της έρευνας είναι για μια ιδιωτική κλινική και έχουν καλέσει για καταθέσεις τους γονείς των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους, ιατρούς και άλλα πρόσωπα.

Η υποτιθεμένη παγκόσμια πατέντα

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι έρευνες της αστυνομίας και των δικαστικών Αρχών είναι αλληλοσυνδεόμενες. Μάλιστα για τις ανάγκες της έρευνας έχει ζητηθεί η συνδρομή επιθεωρητών και στελεχών του υπουργείου Υγείας.

Όμως εκτός από την έγγραφη αναφορά για τους θανάτους 15 παιδιών φαίνεται να υπάρχει και άλλη για τη δραστηριότητα του εν λόγω γιατρού σχετικά με μία υποτιθέμενη παγκόσμια πατέντα δακτυλίου που χρησιμοποιείται στις καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις και διαθέτει ο ίδιος.

Η εν λόγω πατέντα δεν χρησιμοποιείται εξαιτίας ανεπιτυχούς εφαρμογής της, ενώ δεν έχει πιστοποίηση από κανέναν επίσημο φορέα, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Το τελευταίο διάστημα ο παιδοκαρδιοχειρουργός έχει αποχωρήσει και από τα δύο νοσοκομεία που εργάζονταν.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό